غذاهای محلی در استان چهار محال و بختیاری

غذاهای محلی و معروف در استان چهار محال وبختیاری و نحوه پخت آن ها 

آش انار

این آش از زمانهای قدیم در برخی از مناطق استان چهار محال وبختیاری  از جمله دورک به واسطه بوستانهای انار موجود در منطقه ودر دسترس بودن این میوه و محصولات جانبی این میوه مانند انار خشک شده و رب  تهیه شده انار  و به عنوان یکی از خاص ترین غذا های این استان مورد استفاده افراد محلی در روستای دورک قرار می گرفته است  .این غذا دارای مزه ملس متمایل به ترش ودارای خواص فراوان و طرز تهیه این خوراک مختص این منطقه است.

 برای خواندن ادامه مطلب ،

اینجا کلیک کنید.

در صفحه اینستاگرام ما از تورهای شاد وجذاب به طبیعت استان چهارمحال و بختیاری مطلع شوید.

https://www.instagram.com/biarafting/

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها